keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Muuttopäivitys

Lauantaina on rakennettu hyllyjä seinille ja ajettu pahvilaatikkoa uuteen osoitteeseen. Kyllä tämä tästä.... Tulevana viikonloppuna sitten loppukiri ja uusi kauppa auki maanantaina. Jippii!!!!
Kun itse saa tehdä ja suunnitella kaikille tavaroille paikkansa, tuntuu todella Marin Kamariinalta :). Tässä on ehkä vähän ollut vieläki sellanen olo, kun olis jollakin töissä.... Saa pääsiäisenä sitten viettää lasten kanssa laatuaikaa ja ikäänkuin talvilomaa, kun saa tämän muuton pois alta jo tänä viikonloppuna.

Nyt haluan haastaa sinut vauvojen neulenuttujen valmistukseen Etiopiaan. Porin Sanomissa 17.3. oli juttu nuttuprojektista johon tartuin heti. Omilla puikoillani on valmistumassa ensimmäinen ja olen jo omasta lähipiiristäni saanut muutaman muunkin tarttumaan puikkoihin. Lehdessä olevassa ohjeessa on vaan aika anteeksiantamaton virhe, siitä puuttuu puolet :(. Jos tällainen avustusprojekti julkaistaan lehdessä, kyllä mielestäni ohjeen pitäisi olla tarkastettu. No, oikean ohjeen löydät kuitenkin yllättäen netistä. Sivu on http://www.tuppurainen.fi/. Nuttuja kudotaan äitienpäivään asti ja tietenkin voit toimittaa nutut suoraankin, mutta minä otan mielelläni nuttuja vastaan ja toimitan niitä sitten eteenpäin.... Toivottavasti saan teidät kaikki innostumaan asiasta. Aikaa nutun valmistamiseen ei montaa iltaa kulu, lankaakaan ei paljon kulu ja tarkoitus on hyvä, auttaa todellisessa hädässä olevaa lähimmäistä. Epäilen aina raha-avustusten perille pääsyä todelliseen kohteeseen, mutta epäilen, ettei neulenutut kelpaa vaikka rosvoille tai sotilaille....

Eli valmiit nutut voit toimittaa 29.3. alkaen Käsityö Kamariinaan Pohjoispuisto 3:een.
Kiitos jo tarvitsijoiden puolesta...
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti