torstai 5. elokuuta 2010

Elämää Elokuussa

Ilmoitusasia ensin: elokuu vielä eletään kesäkautta, eli lauantait ollaan kiinni.

Ovathan ne helteetkin antaneet hivenen periksi. Ihanaa, kun oli lämmintä, mutta kohtuus kaikessa. Nyt on saatettu loppusuoralle yksi projekti, mutta asian arkaluontoisuuden vuoksi pidän sinut pienessä jännityksessä ja paljastan lopputuloksen vähän tuonnempana :)
Nypläystyynyn projekti on myös loppusuoralla, kolmea kuviota vailla ja sitten pääsen yhdistämään ja päättelemään. Ovat kyllä sen homman kaikkein ikävimpiä osuuksia, mutta lopputulos on sitten sitäkin palkitsevampi. Tuossa tyynyssä on kyllä joku mahtava voima, se suorastaan vetää puoleensa ja viereen istumaan. Ja kun tämä tulee valmiiksi, uudet nypläysideat pulppuavat, olisiko se kukkaa vai nenäliinaa...

Kesäkampanja toi tullessaan joitakin uusiakin tuttavuuksia ja uusia ihania ideoita.Tildaus on kyllä mukavaa, tein jotain pientä malliksi, jojoa ja nappia yms. ja nyt ihanuudet ovat näyteikkunalla ihasteltavina :)

Eräälle nuorelle neidille piirrettiin tilauksesta mustalle puolipellavalle neljä pyöreätä lautasliinaa ja väreiksi valittiin upeat lilat. Antoisaa suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä ja toteuttaa ideoita valmiiksi töiksi. Tulee mieluisia töitä sekä tekijälle että käyttäjälle. Minä toimin tässä projektissa vain ideoijana ja piirtäjänä. Toivottavasti pääsen näkemään myös valmiita töitä.

Idearikasta käsityösyksyä sinulle
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti