keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Syksy saapuu

Hei!

Kuukausikin on taas vaihtunut. Syksyn saapumisen kunniaksi repäistään tarjouksia jotta saadaan vanhaa varastoa kiertämään. Kirjat -20%, vetoketjut-30% ja löytökorista mitä milloinkin -50%. Tule inspiroitumaan ja tekemään löytöjä. Kirja korista löytyy monenmoista; koruista tilkkutöihin ja hardangerista Tildaan. Myös Wetterhoffin neulepakkauksissa ja langoissa aleja.

Ihania uusia merinovilloja saapunut! Punta Yarns on rekisteröity tuotemerkki käsinneulontalangoille. Tavoitteena on valmistaa korkealaatuisia, luonnollisia, tyylikkäitä, pehmeitä ja uniikkeja lankoja. Punta Yarnin tuotemerkin inspiraationa on ollut yksi Uruguayn hienommista rannoista Punta del Este, joka symboloi hyvin tuotteiden luonnollista kauneutta.
Kaikki langat tuotetaan Uruguayssa omissa tuotantotiloissa. Tuotanto noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Esim. lankojen värjäys tehdään ns. suljetussa prosessissa, josta ei tule päästöjä luontoon. Yhtiön tuotanto ei ole ns. halpatuotantoa, vaan tuotteet ovat korkealaatuisia designtuotteita, mikä takaa myös työntekijälle kunnolliset työolot ja korvauksen.

Neulelehdessä Kauneimmat Käsityöt, Käsityön ABC- erikoisnumerosta löydät malleja joillekin langoille. 8 kpl asusteista ja sukkaohjeet ohuemmalle langalle.

Tule tutustumaan uutuuksiin!!

Syksyisin neuleterveisin
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti