maanantai 20. joulukuuta 2010

Rauhaisaa joulun alusaikaa

Hei!

Ollaan päästy jo jouluviikolle ja viimeisestä luukusta paljastui tyynypakkausten tarjous -20%. Siinä ne sitten ovatkin kalenterin luukut tältä joululta. Tarjous on voimassa vielä aaton aatonakin. Tällä viikolla ollaan avoinna ma-to 9.30-16.30 ja aattona ollaan ottamassa joulua vastaan.

Toivottavasti tänä vuonna paketeista löytyy paljon itse tehtyä. Ihan niin paljoa en itse ehtinyt tehdä, kun mitä ajattelin. Mutta jää sitten ensijouluksi lahjaideoita :)

Tänään pitäisi tulla sovitukseen eräs koiraherra :) Hänelle on valmistettu säärystimet. Mielenkiintoista nähdä, mitä hän itse niistä pitää. Minulla on kamerakin mukana, niin sinäkin pääset sovitukseen mukaan. Tein säärystimiin tarrakiinnityksen. Ensimmäisen tein vain putken, mutta oli yllättävän hankala pukea herran jalkaan. Ehkä siihenki tottuisi, kun muutaman kerran olisi käytössä, mutta nyt pääsee vähän pelaamaan kireyden kanssa.
Haalarin omistaja ei ole vielä kasvanut haalaria kiinni. Tarkoitus silti olikin, että hän sopisi siihen helmikuussa. Minulle luvattiin siitäkin kuva. Jännityksellä odotan.

Katsotaan, jos saan kuvat jo ennen joulua. Joulun aikana ainakin.

Lämpimin käsityöterkuin
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti