tiistai 4. tammikuuta 2011

Nyplätty liinaOn taas saatu jotain valmistakin. Tämä oli pitkään tyynyllä, mutta tulihan se valmiiksi. Nyt onkin ajatuksena tehdä kaikkia keskeneräisiä pois ja yksi villatakki on saatu puikoilta pois. Vähän olisi höyrytystä vailla, mutta on jo ollut käytössä. Se oli kyllä pitkä projekti, mutta näissä pätee aina, ettei ne pahennu, vaikka välillä olisivatkin tekemättöminä kaapissa :)

Ja aina, kun tekee päätöksen, että tehdään keskeneräisiä pois, niin yllättäen sieltä kaapin kätköistäjotain valmistuukin. Kyselin facebookissa, mitä töitä sinulla on kesken, mutta pelottavan vähän on tullut vastauksia. Eikö muilla jää käsityöt kesken? Epäilen, eivät vaan ilkeä tai halua vastata :)

Pistän kuvia tulemaan, kunhan kaapin kätköistä jotain valmistuu. Itseasiassa facebookiin laitoin pari nalleristipiston kuvaa, jotka on kaivettu kaapin syövereistä... ja pisto pistolta valmistuu poikakin.

Parempaa alkanutta vuotta sinulle
toivottelee
Mari

1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa vuoden alkua sinulle. Aivan mahdottoman upea tuo liina.Minulla on paljon "raumanpitsiä", siis nyplättyjä pitsiliinoja (olen raumalainen) Olen saanut niitä tyttösenä kummitädiltäni.
    Kyllä minulla on hurjan monta käsityötä kesken. Kaikkein eniten mieltä vaivannut on tyttärentyttären peite, jonka olen virkanut isoäidin neliöistä. ei meinaa vaan valmistua. Kukkakoristelu vielä puuttuu ja reunuksessa lanka loppui kesken.

    VastaaPoista