maanantai 7. helmikuuta 2011

Helmikuu

Heippa!

Kyllähän on luikahtanut tämä alkuvuosi niin, että ihan hämmästyttää. Lankakaupan talvi on edistynyt kovin hitaasti, mutta loppusuorilla mennään. Ihania kirjoja.

Purettu villatakki on nyt siinä kuosissa, että takakappale ja toinen etukappale ovat valmiina. Eli etukappale ja hihat uupuvat, synttärit ovat 22. päivä. Kyllä hyvin vielä ehtii ;)

Seikkailin netissä ja löysin Dropsilta aivan ihanan liivimallin ja nyt pitää pistää puikot sauhuamaan, etten aloita uutta työtä, ennenkuin lapsukaisen takki on valmis :) Kyllä tekee tiukkaa pysyä lujana...

Vielä on liikkeessäkin tarjouksia kuun puoleen väliin. Pöytäliina kankaat -20%, vetoketjut -30%, ristipistomalleja -70% ja Wetterhoffin langat ja Eldoradon virkkauslangat -20%. Sitten taas palataan normaliin. Tai jäähän sitten vielä tarjoukseen nauhat, ne ovat -50% niin pitkään, kun varastoa on. Ne jäävät kokonaan valikoimasta, kuten olen varmasti jo useasti maininnut :) Facebookissa ainakin, jos en täällä...

Muistahan liittyä lukijaksi myös Facebookiin, niin pääset vähän vastailemaankin helpommin. Ja tietenkin käyttämään hyväksesi tarjoukset, joita sinne ilmestyy aika-ajoin.

Aurinkoista kevättä toivottaen
Mari

2 kommenttia:

  1. Heippa! Olen aina silloin tällöin poikennut liikkeessäsi katomassa ja joskus ostamassakin jotakin. Viimeksi lauantaina! Tulin ekaa kertaa katsomaan tätä blogia.

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Kiva kuulla, että uudet lukijat löytävät blogin. Olen vaan ollut vähän huono päivittelemään sivua, facebookiin tulee kirjoiteltua muka helpommin... Yritän parantaa tapani :)

    VastaaPoista